Φωτογραφία: Screenshot YouTube

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναιτωλικός: Συμφώνησε με την Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Τσελίκοβιτς

26.07.24 | 13:09

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με την ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Γιασμίν Τσελίκοβιτς.

Ο 25χρονος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα έρθει στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη ως δανεικός, με οψιόν αγοράς.

Ο Τσελίκοβιτς αναμένεται στο Αγρίνιο την Κυριακή (28/7) – μεθαύριο – για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Με την επιλογή του ο Παναιτωλικός έκλεισε και τις κινήσεις για το κέντρο της άμυνάς του. Κάλυψε δηλαδή τα κενά που είχανε δημιουργηθεί από την καταρχήν μη παραμονή του Αλέξανδρου Μαλή, την απόφαση του Μάριου Οικονόμου να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά και την μη συμφωνία με τον διεθνή Γεωργιανό Τζίμι Ταμπίτζε.

Πλέον για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Παναιτωλικού για τη νέα χρονιά απομένουνε ακόμη δύο κινήσεις. Δύο χαφ. Αυτών που θα κληθούνε να καλύψουνε τα κενά που άφησε η μη παραμονή των Φρεντ Ντουάρτε, που συμφώνησε με την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας, και Ανόρ Χουάνπι.

Και οι δύο στόχοι που έχουν ξεχωρίσει από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου προέρχονται από την Αργεντινή. Δύο περιπτώσεις ωστόσο δύσκολες αλλά υπάρχει η διάθεση υπομονής. Ο πρώτος είναι μεν ελεύθερος ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του για να μπορέσει να γίνει πιο εύκολη η πορεία των συζητήσεων.

Στις τάξεις του Παναιτωλικού με δεδομένο ότι γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη αγορά αιδιοδοξούν πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και μάλιστα θετικές. Αν είναι πάντως κάποιος που δεν είναι σύμμαχός τους είναι ο χρόνος καθώς απομένουνε ακόμη 24 ημέρες για την σέντρα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League με την Λαμία στο Αγρίνιο.