Τα μάτια των Γερμανών παραμένουν πάνω στον Έλληνα αμυντικό Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Περιζήτητος στην Bundesliga ο Κουλιεράκης – “Μάχη” Άιντραχτ και Στουτγκάρδης»

26.07.24 | 16:25

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων στον γερμανικό Τύπο αναφορικά με το ενδιαφέρον που δείχνουν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πρωτίστως, αλλά και αρκετές άλλες ομάδες της Bundesliga, όπως η Στουτγκάρδη, για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Το όνομα του διεθνή στόπερ του ΠΑΟΚ φιγουράρει σε πολλά ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, που επισημαίνουν το προβάδισμα της Άιντραχτ στη «μάχη» της απόκτησής του, αν και για πολλοστή φορά οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

«Οι αετοί ψάχνουν νέες προσθήκες στο δυναμικό τους και έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον Χανιώτη στόπερ, με τον Μάρκος Κρόχε να έχει κάνει μια προσφορά δέκα εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση ελπίζοντας να μπορέσει τελικά να κλείσει τη συμφωνία».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Kicker», η Στουτγκάρδη καλοβλέπει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ψάχνοντας ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μετά τις αποχωρήσεις των Ίτο και Βάλντεμαρ Άντον, επιχειρώντας να τον δελεάσει με την προοπτική της συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά το δημοσίευμα