Ντομαγκόι Βίντα Μπράντον Τόμας ΑΕΚ ΠΑΟΚ Super League Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 24/7/24: Προβάδισμα πρόκρισης για τους «δικεφάλους»

24.07.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης 24 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (24/07/2024, 20:30) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του θεσμού. Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, πάλι, βασίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητάς της για να κάνει την έκπληξη.

Άπαντες παρόντες στην αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα τελευταία προβλήματα που είχαν να κάνουν με τις ενοχλήσεις των Βιεϊρίνια, Ότο ξεπεράστηκαν από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν συμπεριλήφθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας οι Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Λύρατζης και Μπαλομένος.

Μετά τα ματς με την Εγνατία ανακοινώθηκε η αποχώρηση και της «κολώνας» της άμυνας, του στόπερ Τσέλιτς (δεν είχε αγωνιστεί στη ρεβάνς), αλλά και του νιόφερτου Μαλτέζου διεθνή χαφ Ντίμεχ, ο οποίος έναν μήνα μετά την άφιξή του στην Μπάνια Λούκα, αποχώρησε. Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος νιόφερτος που έκανε κάτι ανάλογο, καθώς νωρίτερα είχε φύγει και ο Μουστεντάγκανιτς (χαφ). Από εκεί και πέρα, συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, ο τελευταίος νιόφερτος, ο Κροάτης μέσος Σκόρουπ, ενώ εμφανίζεται να μην είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού ο Σλοβένος αμυντικός χαφ Πίχλερ.

Η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη έτσι θα πάμε στο G/G σε απόδοση 2.30 στην Interwetten.

Χωρίς πρόβλημα η Ένωση

Στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες (24/07/2024, 21:00) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρο του Europa Conference League. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης, ενώ η ομάδα από την Ανδόρα ποντάρει στην ετοιμότητά της προκειμένου να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα που θα περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Νόα – Σλιέμα Γουόντερερς.

Η ΑΕΚ μπαίνει φουριόζα στην σεζόν με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει και παρουσία στην Ευρώπη. Απέκτησε παίκτες μεγάλης αξίας όπως είναι οι Λαμέλα, Κοϊτά και Περέιρα. Στον προκριματικό απέναντι στην Ιντερ, ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια ως φιλικά προετοιμασίας, καθώς δεν υπάρχει σύγκριση στο επίπεδο των δύο ομάδων.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ιντερ Ντ’Εσκάλδες στον προηγούμενο γύρο του Conference League όπου αντιμετώπισε τη Βελέζ Μόσταρ και πήρε σπουδαία πρόκριση. Απέναντι στην ΑΕΚ τα πράγματα σίγουρα δυσκολεύουν αρκετά και ρεαλιστικός στόχος είναι να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στις δύο αναμετρήσεις.

Σε πρώιμο στάδιο η ΑΕΚ που δεν έχει ακόμη βρει τα πατήματά της και το G/G μοιάζει ως ιδανική επιλογή στο 3.20 στην Interwetten.