Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο Φωτογραφία: Intime

BET

Στοιχηματικές προτάσεις 26/7/24: «Ποδαρικό» στο Βέλγιο με ντέρμπι

26.07.24 | 09:50

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου και θα κατευθυνθούμε στο Βέλγικο πρωτάθλημα.

Kόλαση στο Βέλγιο

Έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στη νέα σεζόν, χάνοντας 1-2 στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Από ένα αυστηρό πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της (40’) και μία αδράνεια της άμυνας (47’) βρέθηκε να χάνει 0-2. Ανέβασε στροφές στο τελευταίο 20λεπτο και με πρωταγωνιστή τον Τζόλη (μείωσε στο 79’, είχε διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις) άγγιξε το 2-2.

Μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο να υπερασπιστεί το στέμμα της πρωταθλήτριας. Παρά την προβληματική εικόνα της στο Σούπερ Καπ, έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει, καθώς το ρόστερ της είναι με διαφορά το πιο ποιοτικό στην κατηγορία.

Κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού μετά τη χειμερινή διακοπή έφτασε μία ανάσα από το να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ τίτλου (1-6). Τελικά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα την τελευταία αγωνιστική από τη Λέουβεν (ήθελε μόνο νίκη). Στα πλέι οφ της Ευρώπης υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Γάνδης και ως εκ τούτου έμεινε για άλλη μία χρονιά με άδεια χέρια.

Ο τεχνικός Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν και ήταν ο βασικός υπεύθυνος για την αγωνιστική μεταμόρφωση της Μαλίν, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της αν και αρχικά είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει.

Θα οδηγηθούμε στο over 3.5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.30 στην Interwetten.

Μεγάλο ματς στην Δανία

Η επιστροφή της στη μεγάλη Κατηγορία του δανικού ποδοσφαίρου δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, αν και έφτασε μια ανάσα από την ισοπαλία καθώς έχασε 1-0 εκτός έδρας από την «ευρωπαία» Σίλκεμποργκ.

Μπήκε στο ματς με στόχο να παίξει κλειστά και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και τα πήγε περίφημα στο α’ μέρος, αφού περιόρισε αισθητά τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων. Βέβαια, στάθηκε τυχερή σε μια φάση γλιτώνοντας χάρη στο δοκάρι. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο αυξήθηκε η πίεση της Σίλκεμποργκ και έγινε το λάθος σε μια φάση στο 77’ οπότε και δέχθηκε το μοιραίο γκολ. Είχε μια δυο καλές φάσεις στα τελευταία λεπτά, το σκορ όμως δεν άλλαξε.

Είχε την ατυχία να πέσει στην πρεμιέρα γπάνω στην Κοπεγχάγη και όπως είναι απόλυτα αναμενόμενο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Το τελικό 0-2 εντός έδρας μάλλον καταχωρείται ως μία αξιοπρεπή προσπάθεια αντίστασης στην εμφανώς ανώτερη αντίπαλό της.

Θα οδηγηθούμε στο over 2.5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.90 στην Interwetten.