Πανηγυρισμοί Ελ Κααμπί με Όρτα Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Πλήρης συμφωνία με Μπράγκα για τον Όρτα – Ερχεται στην Ελλάδα για υπογραφές

27.07.24 | 00:44

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά ο Αντρέ Όρτα, μόνο που αυτή την φορά δεν θα το κάνει ως δανεικός από τη Μπράγκα, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών με τη μορφή του δανεισμού, επέστρεψε μετά τη λήξη της περιόδου 2023/2024 στην ομάδα του, αλλά ήταν κοινή η επιθυμία και των δύο πλευρών για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Αντρέ Όρτα ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την Μπράγκα ενόψει της νέας περιόδου, αλλά δε συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (25/7) με την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον Ντάνιελ Σούσα.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/7) έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου, έναντι ενός ποσού που φτάνει τα 4.5 εκατ. ευρώ και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μέχρι την Κυριακή (28/7).