Youtube Screenshot: Cagliari Calcio

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Η δύσκολη περίπτωση του Μάριν

27.07.24 | 15:23

Με το αίσιο τέλος που είχε η μεταγραφή του Ταρίκ Τισουντάλι και αναμένεται να έχει η μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ, ο ΠΑΟΚ «κλείνει» με θεαματικό τρόπο τα «κενά» του στην επίθεση και πλέον στρέφει την προσοχή του στον κεντρικό χαφ που τόσο χρειάζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Με την περίπτωση Μεϊτέ να παραμένει «ανοιχτή» αλλά να έχει απομακρυνθεί σε σημαντικό βαθμό, ο ΠΑΟΚ εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Ράζβαν Μάριν της Κάλιαρι, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Σαρδηνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Το τελευταίο δεν αποτελεί πάντως το μεγαλύτερο εμπόδιο που καλείται να υπερκεράσουν οι «ασπρόμαυροι», για να φέρουν στην Τούμπα τον 28χρονο Ρουμάνο χαφ που αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η χώρα του στο Euro της Γερμανίας, στη φάση των ομίλων.

Αυτό που κάνει… εξ ορισμού δύσκολη την απόκτηση του Μάριν από την Κάλιαρι είναι το γεγονός πως πρόκειται για έναν σύλλογο που επουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… εύκολος στη διαπραγμάτευση, κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει… καταλάβει πολύ καλά στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας προσεγγίσει τους Σαρδηνούς για τον Φίλιπ Μπράνταριτς, τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και τον Κρίστιαν Ολίβα, όλοι τους κεντρικοί μέσοι!