Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Τρένο» ο… νέος Ατρόμητος 5-0 τον Εθνικό Άχνας

27.07.24 | 21:07

Στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο, ο νέος Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε 5-0, δείχνοντας εξαιρετική διάθεση έπειτα από ένα εξαντλητικό διάστημα προπονήσεων.

Το σκορ για τους «κυανόλευκους» άνοιξε στο 43’ ο Μανσούρ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Αθανασίου από τα αριστερά και με κεφαλιά να νικά τον αντίπαλο γκολκίπερ, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία, να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής, ο ομάδα από το Περιστέρι ήταν καταιγιστική και ειδικότερα από το διάστημα 63’ – 66’ που κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ.

Αρχικά, στο 63′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το 2-0 έπειτα από κλέψιμο και εξαιρετική κούρσα του Μπάκου από τη μεσαία γραμμή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπάκου έβαλε ο ίδιος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο 66′ ο Γιουμπιτάνα αυτή τη φορά έδωσε την ασίστ για τον Νίκο Βέργο με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 4-0, ενώ ο Έλληνας επιθετικός με πέναλτι διαμόρφωσε το 5-0 στο 83’, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και το τρίτο σε αυτά τα φιλικά.

O Ατρόμητος επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα και πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί, στο Μαζαράκη. Επόμενο φιλικό είναι στις 3 Αυγούστου κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Η σύνθεση Ατρόμητου

Χουτεσιώτης (46’ Κοσέλεφ), Κίνι (30’ Αργυρίου, 70’ Χότζα), Τσακμάκης (46’ Σταματούλας), Μανσούρ (46’ Μπέης), Αθανασίου (46’ Τζοβάρας), Γκονθάλεθ (46’ Καραμάνης), Ουεντραόγκο (46’ Μουντές), Βρακάς (46’ Μπάκου, 70’ Τσακίρης), Καρλίτος (46’ Καλοσκάμης), Ουάρντα (60’ Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ (46’ Βέργος)