Superleague 2

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Στο τεχνικό τιμ οι Βασιλόπουλος, Βακουφτσής και Τσακιρίδης

28.07.24 | 09:40

Εκτός από τον Χρήστο Ζαρογιάννη (τεχνικός συνεργάτης), αλλά και τους Μάκη Θεοχάρη (γενικός αρχηγός) και Γιάννη Φιρινίδη (τεχνικός διευθυντής), το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου επανδρώνεται και με άλλα στελέχη.

Στον κύκλο συνεργατών του head coach Γιώργου Κυριαζή προστίθενται ο γυμναστής Σταύρος Βασιλόπουλος, που πέρυσι δούλεψε σε Καμπανιακό (Super League 2) και Χανιώτη (Γ΄ Εθνική), ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ευριπίδης Βακουφτσής, με θητεία σε ΑΕΛ, Απόλλωνα Λάρισας, Κιλελέρ και Αχιλλέα Φαρσάλων, αλλά και ο αναλυτής Κώστας Τσακιρίδης, με πέρασμα από Πιερικό και εσχάτως Σχολή Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις από την «ΠΑΕ neo Fc»:

«Καλωσορίζουμε τον νέο υπεύθυνο προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας Σταύρο Βασιλόπουλο. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, είναι γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1996 και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Φυσιολογία της Άσκησης. Επίσης είναι κάτοχος αδείας προπονητή UEFA B.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Άρη, έπαιξε στην Κ20 και μετά τον Άρη μεταγράφηκε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων που ήταν και η τελευταία του ομάδα ώς ποδοσφαιριστής.
Ώς προπονητής φυσικής κατάστασης, εργάστηκε στην ΑΕΝ Κρήνης, τον ΑΟ Χανιώτης ΠΑΕ, τον Ολυμπιακό Κυμίνων και τον Καμπανιακό ΠΑΕ.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!».

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον υπεύθυνο αναλυτή ποδοσφαίρου Κωνσταντίνο Τσακιρίδη. Ο νεαρός τεχνικός είναι γεννημένος 13 Νοεμβρίου 1993, είναι κάτοχος UEFA B και κατάγεται απο την Κατερίνη.
Έχει εργαστεί στον Πιερικό, στην ακαδημία του Κιλκισιακού, στον Αλέξανδρο Κιλκίς, στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Κιλκίς, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ατέρμων F.C., στον ΑΟ Πολυκάστρου, στην ΑΕ Χαλανδρίου, τον AONA FC και τελευταία την Σχολή Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.
Έχει παρακολουθήσει “Video Analysis”, “Football Data Analysis Advance Course”, “How to use tactical Analysis to improve Soccer Intelligence”, “Football Tactical Analyst”, “Football Data Analysis Starter Course”, “How to build a Match Analysis Process” ενώ σπούδασε “soccer performance analysis” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!».

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, Ευριπίδη Βακουφτσή.
Ο έμπειρος Θεσσαλός τεχνικός έχει γεννηθεί 1 Μαρτίου 1980 και σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Λαρισινές ομάδες, ΑΟ Αμπελοκήπων, στην Αμυγδαλέα, στη Βερδικούσια, το Βλαχογιάννη, την Τερψιθέα, τον Ηρακλής Λάρισας, τον Αχιλλέας Φαρσάλων και τη Νέα Πολιτεία.
Ώς προπονητής εργάστηκε στις ομάδες στην ακαδημία Πλίτση και πολλές άλλες ακαδημίες, στις Under αλλά και τη γυναικεία της ΠΑΕ ΑΕΛ,, στον Απόλλων Λάρισας με προπονητή τον Βαγγέλη Μόρα, στον Αχιλλέα Φαρσάλων και την ΑΕ Κιλελέρ (γ΄εθνική), ενώ παράλληλα διατηρεί και σχολή τερματοφυλάκων.
Είναι κάτοχος UEFA Β ενώ διαθέτει και πιστοποιητικό Γυμναστή για Personal Training.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!».