Θετική ήταν η εικόνα του Άρη στο τελευταίο φιλικό σύμφωνα με τον Βαλεντίνο Φατόρε Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Φατόρε: «Ο Άρης θα είναι έτοιμος όταν πρέπει»

28.07.24 | 09:00

Στην προσπάθεια που καταβάλει ο Άρης για να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή στάθηκε ο Βαλεντίνο Φατόρε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φιλικό με την Ντόρντρεχτ (0-0).

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι «κίτρινοι» στο δεύτερό τους τεστ επί ολλανδικού εδάφους, επισημαίνοντας ότι όταν έρθει η ώρα η ομάδα θα βρίσκεται στο επίπεδο που πρέπει.

«Είναι θετικό το πρόσημο. Παίξαμε όλοι, ακόμα και οι νεαροί. Με όλες τις δυνατές προπονήσεις αυτό το διάστημα, η ομάδα προσπαθεί να είναι έτοιμη.

Παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Ακόμα και η ισοπαλία όμως είναι θετική, για μία ομάδα που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Όλες οι ομάδες που παίζουμε είναι πολύ καλές, σε καλό επίπεδο.

Είναι χρήσιμο για εμάς. Τώρα έχουμε την Μπρέντα, τη Λαμία… Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν και τις μάχες που θα πρέπει να δώσουμε.»

Για την προσωπική του εμφάνιση σχολίασε:

«Είναι σημαντικό να είσαι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Νιώθω καλύτερα και θέλω να βοηθάω την ομάδα και πάντα θα δουλεύω για αυτό.

Δεν είναι εύκολο όταν δεν παίζεις… Αλλά αυτός είναι ο στόχος μου, για αυτόν δουλεύω κάθε μέρα και κάθε λεπτό που μου δίνει ο προπονητής, προσπαθώ να δίνω το 100%.»

Για την παρουσία των ουκ ολίγων Ισπανών ανέφερε:

«Ισπανοί και Έλληνες έχουν πολλά κοινά. Παθιασμένοι… Είναι σημαντικό για εμάς.

Είμαστε μία οικογένεια στο γήπεδο και το ίδιο στα αποδυτήρια.»