Ο Φώτης Ιωαννίδης Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

Αρχίζει να το συνειδητοποιεί ο Αμορίμ: «Ο Ιωαννίδης; Δεν θα το έλεγα plan A ή plan B»

28.07.24 | 09:27

Μάλλον και ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, φαίνεται πώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ότι η ομάδα του δεν θα έχει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το «ο παίκτης δεν πωλείται» που επανειλημμένα έχει τονίσει ο Παναθηναϊκός μάλλον έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό και για τους Πορτογάλους, εάν κρίνει κανείς από την απάντηση που έδωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Πορτογαλίας, μετά την φιλική νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0) σε αγώνα παρουσίασης για τα μέλη της Σπόρτινγκ και επίσης προς τιμήν του Σεμπαστιάν Κοάτες για τα οκτώ χρόνια παρουσίας του στα «Λιοντάρια».

Ενώ άλλες φορές ο Αμορίμ δεν είχε κρύψει τις… βλέψεις του για τον στράικερ του Παναθηναϊκού, τώρα, όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με την υπόθεση και εάν ο Έλληνας στράικερ αποτελεί «plan A ή. plan B» για το σύλλογο, απάντησε:

«Εμείς προχωράμε με τους παίκτες που έχουμε εδώ. Το σημαντικό είναι να μην αποχωρήσουν περισσότεροι από αυτούς που έχουν ήδη φύγει.

Ακόμη κι έτσι, όμως, έχουμε ένα καλό σχέδιο. Διαθέτουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν μελλοντικά, οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με εκείνους που είναι μαζί μας», δήλωσε στο Sport TV, με την A Bola να προβάλει τα λόγια του.

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίμησε να αναδείξει τη δουλειά που έχουν κάνει στην προετοιμασία οι Ροντρίγκο Ριμπέιρο και Ραφαέλ Νελ, χωρίς να παραλείψει, να αναφερθεί και στον Ιωαννίδη:

«Έχουμε τρεις επιθετικούς και, όπως έχετε δει, ο Ροντρίγκο αναπτύσσεται γρήγορα. Ο Νελ δεν είχε τύχη, αλλά έπαιξε πολύ καλά και, συνεπώς, δεν θα αποκαλούσα την περίπτωση Ιωαννίδη, σχέδιο B ή σχέδιο A.

Υπάρχει μια κατάσταση, στην οποία έχουμε τις σκέψεις μας, έχει απασχολήσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, θα δούμε τι θα γίνει.»