Πολύ κοντά στους «κίτρινους» βρίσκεται πλέον ο Μόντσου Credits: Screenshot Youtube Real Valladolid C.F

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Τα δεδομένα για Μόντσου και η πίεση των «κιτρίνων»

28.07.24 | 16:02

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Βαγιαδολίδ με την Μπούργος.

Τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ ππου μαζί με τα μπόνους ανέρχεται στα 3.6 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού μέσου.

Σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του φλερτ το γεγονός ότι του έχει γίνει ξεκάθαρο ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Άκη Μάντζιου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ μπορεί να ζει τις τελευταίες ώρες του ως ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ. Η προσφορά του Άρη… και το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρακολούθησε τους συμπαίκτες του από τον πάγκο δίχως να μπει στο γήπεδο δείχνει άμεση έξοδο.

Ο Μόντσου κάθισε δίπλα στον Ιβάν Σάντσεθ δίχως να βάλει παπούτσια και είναι φανερό σημάδι της αποχώρησής του από το κλαμπ», έγραψε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «diariodevalladolid.es» για την απουσία του στο χθεσινό φιλικό της Βαγιαδολίδ με την Μπούργος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο Μόντσου φέρεται να έχει ζητήσει ααπό τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε κι άλλο την προσφορά της προς τις «βιολέτες» του ισπανικού ποδοσφαίρου για να τελειώσει ακόμη πιο γρήγορα η μεταγραφή του.