Για τη φανέλα του ΑΟΛ θα αγωνίζεται ο εξαιρετικά ταλαντούχος Χρήστος Κατσούκης Credits: ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Facebbok

Τοπικά

Mεγάλη κίνηση για το Λουτράκι που ανακοίνωσε Κατσούκη

28.07.24 | 17:26

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Λουτρακίου που ανακοίνωσε την Χρήστο Κατσούκη.

Ο Έλληνας άσσος παίζει στα χαφ, και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση

Οι μεταγραφές μας συνεχίζονται δυναμικά και αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με υψηλές προδιαγραφές και φιλοδοξίες! Για τη φανέλα του ΑΟΛ θα αγωνίζεται ο εξαιρετικά ταλαντούχος Χρήστος Κατσούκης! Αθλητική πορεία και Ποδοσφαιρική Εμπειρία.

Ο Χρήστος Κατσούκης, επιθετικός μέσος, έχει μία εξαιρετική ποδοσφαιρική διαδρομή που ξεκίνησε το 2009 στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Το 2018, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Από τότε, η πορεία του τον οδήγησε σε διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Κορίνθου, της Μαρκό, της Νέας Αρτάκης, του Ολυμπιακού Βόλου, της Βέροιας και του Ιαλυσού, αγωνιζόμενος σε διαφορετικές κατηγορίες όπως η Γ’ Εθνική, η Football League και η Super League 2. Διακρίσεις και Αξιοσημείωτα Γεγονότα Η καριέρα του Χρήστου είναι γεμάτη διακρίσεις και σημαντικά γεγονότα.

Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ το 2018 δέχτηκε επίσημη πρόταση από την PSV Eindhoven. Έχει επίσης τιμηθεί με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος στις κατηγορίες Κ15, Κ16 και Κ17, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχών στο Euro17 ως αρχηγός της Εθνικής. Επιπλέον, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία Super League Κ17.

Τι σημαίνει ο ΑΟΛ για τον Χρήστο Για τον Χρήστο, ο ΑΟΛ είναι ένα σωματείο επαγγελματικών προδιαγραφών με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, έχουν όραμα και στοχεύουν τη διάκριση. “Μέρα με τη μέρα να ξεπερνάς τα όρια σου και να γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.” >> αυτό τον εκφράζει και μας εμπνέει! Ο Χρήστος φωτογραφίζεται με τον Πρόεδρο της ομάδας μας Θωμά Καναβό, στον εμβληματικό Φάρο Μελαγκάβι.

Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό στολίδι του 19ου αιώνα, που δεσπόζει περήφανα στη χερσόνησο «Αγρίλαος», στον κόλπο Αλκυονίδων Νήσων. Χτισμένος το 1897 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λουτρακίου.

Οι επισκέπτες μαγεύονται από την ομορφιά του και αποθανατίζουν τις στιγμές τους στα κοινωνικά δίκτυα. Η πρόσβαση στον φάρο γίνεται οδικώς από το Λουτράκι προς την Λίμνη Ηραίου – Βουλιαγμένης.