Credits: ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΚTOR

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Αστέρας ΑΚΤΟR: Αλλάζει στρατηγική και φτιάχνει ελληνικό κορμό

28.07.24 | 21:20

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Ο Αστέρας ΑΚΤΟR προχωρά δυναμικά στην ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα, επενδύοντας σε έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.

Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσιντώτας, ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος,  ο αμυντικός χαφ Φάνης Τζανδάρης και ο επιτελικός μέσος Πάνος Τζίμας είναι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και θα αποτελέσουν βασικά στελέχη της ενδεκάδας.

Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Μίλαν Ράσταβατς, η ομάδα δείχνει να εμπιστεύεται τις ικανότητες των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, οι αρχηγοί Νίκος Παπαδόπουλος και Νίκος Καλτσάς, ο ακραίος μπακ Διαμαντής Χουχούμης ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Μάντζης και ο ταλαντούχος Νίκος Ζουγλής ενισχύουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο γαλανόλευκο χρώμα.

Η προσέγγιση αυτή δεν περνά απαρατήρητη, καθώς είναι πιθανό να δούμε πολλούς Έλληνες παίκτες στην αρχική ενδεκάδα.

Η εντεκάδα του Αστέρα με χρώμα ελληνικό

Αν κρίνουμε από τις κινήσεις του Αστέρα AKTOR, στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια υποθετική 11άδα, η οποία θα μπορεί να αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Έλληνες παίκτες.

Συγκεκριμένα, κάτω από το δοκάρια θα βρίσκεται είτε ο Νίκος Παπαδόπουλος, είτε ο Παναγιώτης Τσιντώτας , αριστερό μπακ ο Διαμαντής Χουχούμης, κεντρικός αμυντικός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Στο κέντρο Φάνης  Τζανδάρης, Πάνος Τζίμας, δεξι εξτρέμ ο Νίκος Καλτσάς, αριστερό εξτρεμ ο Νίκος Ζουγλης, και κεντρικός επιθετικός ο Βασίλης Μάντζης.