STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ «Εμπλοκή» της Σεβίλλης στην υπόθεση Τσάλοφ

28.07.24 | 20:19

Με την υπογραφή του Κέλεχι Ιχεανάτσο να βρίσκεται σε καλό δρόμο, η Σεβίλλη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς τον Ρώσο επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέντορ Τσαλόφ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες «πολιορκείται» από τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά για τον Ρώσο διεθνή επιθετικό, όπως επισημαίνει η Estadio Deportivo, προσθέτοντας ότι «ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο παιχνίδι της απόκτησής του.»

«Ο Τσαλόφ είναι ένας ακόμη επιθετικός που υπάρχει στη λίστα του Βίκτορ Όρτα, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται πίσω στις διαπραγματεύσεις. Το συμβόλαιο του Φέντορ Τσάλοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λήγει το 2025» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Και προσθέτει: «Ωστόσο, ο Νιγηριανός διεθνής, Ιχεανάτσο, δεν είναι ο μόνος επιθετικός στη λίστα του Βίκτορ Όρτα. Έχει ήδη δοκιμάσει ανεπιτυχώς με τον Ιρανό Σαρντάρ Αζμούν, με τις φήμες των τελευταίων ημερών να υποστηρίζουν ότι ίσως να έρθει ακόμα ένας επιθετικός, σενάριο που αρχικά δεν υπήρχε στο σχεδιασμό που είχε γίνει από τον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλης.

Σε κάθε περίπτωση, ο παράγοντας των Ανδαλουσιάνων φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ, του 26χρονου Ρώσου επιθετικού που έχει ακόμη μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης, πρόκειται για έναν παίκτη που ο Μόντσι παρακολουθεί εδώ και χρόνια, με το όνομά του να είχε ακουστεί ξανά το καλοκαίρι του 2019»