Youtube Screnshot LASK LINZ

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ατρόμητος: Μια ανάσα από τον Πίτερ Μίχορλ!

28.07.24 | 21:30

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Πολύ κοντά σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Ατρόμητος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Πίτερ Μίχορλ.

Πρόκειται για τον 29χρονο Αυστριακό αμυντικό μέσο, ο οποίος πέρασε μια… ποδοσφαιρική ζωή στη ΛΑΣΚ Λίντσερ, μετρώντας 351 συμμετοχές, 40 γκολ και 90 ασίστ. Μια μεταγραφική κίνηση σε μια θέση, που σας είχε προιδεάσει το monobala.gr, με την αποκάλυψη πως ο Ατρόμητος θα έκανε κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ.

Σύμφωνα πάντα, με τις πληροφορίες του monobala.gr, ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα το συντομότερο, με πιθανότερη ημέρα άφιξης, τη Δευτέρα 29/7 και εφόσον περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και έπειτα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ατρομήτου, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Άτρομητος κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και έκλεισε τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίον τις καλύτερες συστάσεις, έδωσε ο Ευθύμης Κουλούρης, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην αυστριακή ομάδα, τη σεζόν 2022-2023.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης ανακοινωθεί, θα αποτελέσει την 13η μεταγραφή του Ατρομήτου, για το τρέχον καλοκαίρι, με την ομάδα του Περιστερίου, να έχει βάλει υψηλούς στόχους, για τη σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει σε λιγότερο από έναν μήνα.

To who is who

Ο Μίχορλ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αούστρια Βιέννης, με την οποία μέτρησε επίσημες συμμετοχές μόνο με τη Β’ ομάδα.

Το Σεπτέμβριο του 2014, η ΛΑΣΚ Λίντσερ τον απέκτησε ως ελεύθερο, με τον ίδιο να φτάνει να φορά μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποτελώντας μια από τις… σημαίες της ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, μετράει 36 συμμετοχές σε παιχνίδια διοργανώσεων της UEFA, έχοντας μάλιστα παρουσία σε φάση ομίλων τόσο του Europa League, όσο και του Conference League.