Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Εκτός με γαστρεντερίτιδα Βιλένα και Σένκεφελντ – Ανέβασε ρυθμούς ο Ιωαννίδης

28.07.24 | 22:17

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης 2/8, με την Μπότεφ Πλόβντιβ, στη Φιλιππούπολη, για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Συγκεκριμένα, εκτός προγράμματος έμειναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Έτσι μένει να φανεί, εάν οι δυο Ολλανδοί θα είναι σε θέση, να ενισχύσουν τους «πράσινους», στον αγώνα απέναντι στη βουλγάρικη ομάδα.

Από την άλλη, ευχάριστα νέα έρχονται από το «μέτωπο» του Φώτη Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ανεβάζοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον ρυθμό του, γεμίζοντας χαμόγελα τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00).

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τακτική.

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Ο Φώτης Ιωαννίδης από την άλλη συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα το απόγευμα