ΠΙΝΕΔΑ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μάνατζερ Πινέδα: «Επιθυμία του Ορμπελίν η επιστροφή στο Μεξικό – Δύσκολο να ζητάει μεταγραφή»

29.07.24 | 08:27

Η ΑΕΚ σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα δεν πωλείται, όμως οι Μεξικανοί επιμένουν για την μετακίνησή του στην Μοντερέι.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μάριο Βιγιαρεάλ μίλησε στο TUDN για την υπόθεση. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι η επιθυμία του Μεξικανού είναι να επαναπατριστεί και πως γίνεται προσπάθεια τις τελευταίες 15 ημέρες για να βρεθεί η τομή, με τον διεθνή χαφ να έχει ενημερώσει τόσο τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και τη διοίκηση της Ένωσης.

«Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε μια άβολη κατάσταση. Είμαι στην Ελλάδα εδώ και 15 ημέρες κι όπως κι ο Ορμπελίν, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να καταλήξουμε στην καλύτερη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων, καθώς εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό για προσωπικούς λόγους.

Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάω για μια άβολη κατάσταση, είναι επειδή η ΑΕΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με νέο ιδιοκτήτη, που όπως κι ο προηγούμενος θέλει να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της ομάδας.

Είναι ένας έξυπνος ιδιοκτήτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ταυτόχρονα άνθρωπος με υψηλό επίπεδο λογικής. Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγοράσει τον Ορμπελίν πριν από έναν χρόνο και τη σεβόμαστε πολύ.

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές, αλλά η αλήθεια είναι μια αρετή που μας δείχνει τον δρόμο. Για τον Ορμπελίν, αυτά τα δύο χρόνια στην Ελλάδα ήταν θεαματικά, τα καλύτερα της καριέρας του χωρίς αμφιβολία.

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Αλμέδια, αλλά από την πρώτη μέρα, βλέποντας τους οπαδούς της ΑΕΚ και το υπέροχο νέο γήπεδο που έχουν γεμάτο πάθος, ερωτεύτηκε το μεγαλείο του συλλόγου.

Έδωσε όλη του την καρδιά στην ΑΕΚ, αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις, δεν κράτησε τίποτα και ξεπέρασε τις σωματικές του δυνάμεις για να δείχνει πάντα πίστη, ταπεινότητα, προθυμία και σεβασμό σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Αγαπά την ΑΕΚ βαθιά και πάντα έτσι θα νιώθει.

Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο κι οδυνηρό για αυτόν να πρέπει να ζητήσει ανοιχτά τη μεταγραφή του στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Αλλά επιλέγει να είναι ειλικρινής με τη διοίκηση, με τον Αλμέιδα, με τους συμπαίκτες του και πάνω από όλα με τους οπαδούς, παρόλο που αυτός είναι ο πιο δύσκολος δρόμος για αυτόν.

Δεν θέλει να κάνει εικασίες ή να παίξει με κανέναν. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Ζητά βοήθεια από το διοικητικό συμβούλιο και κατανόηση από τους φιλάθλους. Η Μοντερέι σεβάστηκε τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ κι ανυπομονεί για τις επόμενες κινήσεις», ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Πινέδα.