Ο Κέρκεζ Screenshot

UEFA EUROPA LEAGUE

Μπότεφ Πλόβντιβ: Χαμός πριν από τη ρεβάνς με Παναθηναϊκό – Απειλεί να φύγει ο Κέρκεζ

29.07.24 | 10:32

«Έκρυθμο» είναι το κλίμα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς των Βούλγαρων με τον Παναθηναϊκό για το Europa League.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέκρεζ απειλεί με αποχώρηση από τον σύλλογο, εξαιτίας περιστατικού που έγινε με κοπέλα ποδοσφαιριστή του.

Ο Βόσνιος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη συμπολίτισσα Λοκομοτίβ αποκάλυψε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε ντομάτα κατά τη διάρκεια βόλτας με τον σκύλο της, μόλις μία ημέρα μετά την ήττα από τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Όπως ανέφερε ο Κέρκεζ αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ακόμα και αν χρειαστεί να αποχωρήσει από την Μπότεφ!

Αναλυτικά όσα είπε

«Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο.

Αλλά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια φίλη ενός παίκτη μας έκανε βόλτα και κάποιος της πέταξε μια ντομάτα στη Φιλιππούπολη, ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες, μπορεί να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας, αλλά αυτό είναι γεγονός και για μένα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή κάποιος έκανε ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, άλλοι άνθρωποι πρέπει να πετάξουν ντομάτες στη γυναίκα του. Αυτό είναι κοροϊδία. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;».