Screenshot: Youtube - LALIGA Hypermotion

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Πιέζει για να τελειώσει με τον Μόντσου

29.07.24 | 11:14

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Την ώρα που ο Πάπε Αμπού Σισέ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, στον Άρη έχουν βάλει ως επόμενο στόχο τους να τελειώσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα και με την απόκτηση του Μόντσου.

Αυτό που έχει διαφανεί στη διάρκεια του «φλερτ» είναι ότι εκτός από τους «κιτρινόμαυρους» και η πλευρά του 24χρονου μέσου επιθυμεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Πως προκύπτει αυτό; Από το γεγονός ότι ο Μόντσου ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ, της ομάδας όπου ανήκει και βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της, ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Μόνο τυχαίο εξάλλου δεν είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός μέσος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι «βιολέτες» κόντρα στην Μπούργος παραμένοντας στον πάγκο.

Η στάση του Μόντσου φανερώνει την επιθυμία του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Η τελευταία του κίνηση ήταν η αύξηση της προσφοράς προς την Βαγιαδολίδ.

Πλέον όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Άκη Μάντζιου. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα «κομμάτια» του νέου ρόστερ με την επιστροφή της αποστολής (31/7) από την Ολλανδία και το πέρας του δεύτερου βασικού σταδίου της προετοιμασίας.