Παναιγιάλειος, Νίκος Κουρμπανάς Credits: Eurokinissi

Γ' Εθνική

Παναιγιάλειος: Με Κουρμπανά στο τιμόνι – Ανακοίνωσε τη νέα διοίκηση

29.07.24 | 17:31

 

Με τον Χρήστο Παλαιολόγο στην προεδρία, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ανδριόπουλου, ο Παναιγιάλειος γύρισε σελίδα στα διοικητικά, ανακοινώνοντας το νέο σχήμα, αλλά και τη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό και παλιό γνώριμο, Νίκο Κουρμπανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Αιγιώτες:

«Η Διοίκηση του ΓΣ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Είναι 62 ετών (22/3/62) και αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ομάδα μας. Το 2011 έως το 2013 ήταν η πρώτη φορά, ενώ το 2017 επέστρεψε για δεύτερη φορά. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Κόρινθο, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική μας ομάδα οκτώ φορές. Η πρώτη ομάδα που ανέλαβε προπονητής ήταν η Μαρκό το 1997  και στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων η Καλλιθέα, η Παναχαϊκή, η Ρόδος, ο Ηρόδοτος, ο Πανηλειακός, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου και άλλες.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Ακολουθεί το νέο σχήμα, μετά την κατανομή αξιωμάτων:

Πρόεδρος: Παλαιολόγος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Τσιλήρας Αντώνης
Γενικός γραμματέας: Μπάστας Γεώργιος
Ταμίας Διοικητικού Συμβουλίου: Λαυρέντη Αγαθή
Έφορος υλικού: Κωσταρίδης Νικόλαος
Γενικός αρχηγός: Μπουσάι Έλβις
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Χρονόπουλος Κωνσταντίνος, Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος, Κρέτσης Δημήτριος».