Ηρακλής, Πέτρος Καλουτσικίδης Credits; iraklis-fc.com

Superleague 2

Ηρακλής: Eπίσημα στα κυανόλευκα ο Καλουτσικίδης

29.07.24 | 14:47

Το τέταρτο απόκτημα του Ηρακλή και επίσημα, μετά τους Τασουλή, Κιβρακίδη και Παπασάββα έγινε ο Πέτρος Καλουτσικίδης.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ αυξάνει τις επιλογές σε μια θέση όπου υπάρχει ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ενώ ακόμα έπαιξε σε ΠΑΟΚ Β, Νίκη Βόλου και εσχάτως Λάρισα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του «Γηραιού»:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Πέτρο Καλουτσικίδη καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

-Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 2001 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.76 μ. και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου Bebides και στην συνέχεια εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.Αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19 του ΠΑΟΚ και το 2021 μετακόμισε στην Νίκη Βόλου.Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για την Β’ ομάδα και στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με την Λάρισα με 5 ασσίστ.

-Στην Σούπερ Λίγκ2 έχει συνολικά 82 συμμετοχές με δυο γκολ.Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει 3 συμμετοχές ,ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Κ-19 της Σούπερ Λιγκ1 συνολικά σε 34 αγώνες.

-Είναι φοιτητής στο  τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας και Επιστημών Καβάλας.

Με δηλώσεις του στο Iraklis-fc.com o Πέτρος Καλουτσικίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Εύχομαι να έχουμε επιτυχίες και να καταφέρουμε να φέρουμε ψηλά τον Ηρακλή. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις και για τους παίκτες που έχει αποκαλύψει το monobala.gr ότι απασχολούν, όπως οι Κυνηγόπουλος, Αναστασίου, Φρίμπονγκ, Γιαννίκογλου και Τσιντώνης.