Αναγέννηση Καρδίτσας, Βαγγέλης Ανδρέου Credits: Niki Volou FC - www.nikifc.gr (Facebook)

Γ' Εθνική

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε Βαγγέλη Ανδρέου

29.07.24 | 16:24

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ένταξης του Βαγγέλη Ανδρέου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν ότι ο 33χρονος στόπερ, που ήταν συμπαίκτης του Μιχάλη Γιαννίτση στη Νίκη Βόλου, θα φορέσει επίσημα τα κιτρινόμαυρα και έτσι οι δυο τους είναι αρκετά πιθανό να συνθέσουν ξανά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στην προσπάθεια διάκρισης για την ομάδα του Τίμου Καβακά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αναγέννησης:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Ανδρέου. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1990 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-21 του Π.Α.Ο.Κ. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Μετεώρων, Θύελλα Πετρωτου, Α.Ο. Τρικάλων, Αχιλλέα Τριανδρίας, Α.Ο. Χανίων, Πιερικού, Απόλλωνα Λάρισας, Δόξα Δράμας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου.

Βαγγέλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».