Τα πρώτα λόγια του Νορβηγού σαν παίκτης των «ερυθρολεύκων» Credits: olympiacos.org

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Βέλντε: «Έτοιμος να παλέψω για τον σύλλογο» (video)

29.07.24 | 19:44

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (29/7) την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε.

O Νορβηγός εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

Ακόμα, ο Βέλντε έθεσε τους στόχους του για τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα ενώ αναφέρθηκε και στις αρετές που διακρίνουν το παιχνίδι και τις οποίες θέλει να δείξει με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήταν ένα σημάδι και είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτόν τον σύλλογο. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με πολλές επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο σύλλογος, το μέρος και οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Το συνολικό πακέτο είναι τέλειο για μένα. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός και θα με βλέπετε να το προσπαθώ κάθε φορά και θα δείτε ότι έχω πολύ καλό δεξί σουτ, αλλά και αριστερό.

Μπορείτε να περιμένετε από εμένα θεαματικές εμφανίσεις, με πολλά γκολ και ασίστ. Θέλουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά μία μακριά πορεία στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».