Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Χρήστος Ταχματζίδης

Γ' Εθνική

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Επίσημη η «βόμβα» με Ταχματζίδη

30.07.24 | 00:24

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για την ένταξη του Χρήστου Ταχματζίδη στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Θεσσαλονικιού στράικερ, που έχει θητεύσει σε ομάδες Super League 2, όπως Αλμωπός Αριδαίας, Μακεδονικός και εσχάτως Διαγόρας Ρόδου, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Εθνικό Σοχού, Καμπανιακό και Κ19 ΠΑΟΚ.

Μια σημαντική προσθήκη στο «9», μετά την ανανέωση με τους Κάκκο και Κύζιλη και την έλευση του Οκάν για τη γραμμή κρούσης.

Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα από τους «ψαράδες» έχουν αποχωρήσει οι Καλλίδης (Ηρακλής Θερμαϊκού), Ανθουλάκης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης) και Χουρμουζιάδης (Χανιώτη).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ποσειδώνα:

«Ο Ποσειδών Μηχανιώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο επιθετικό Χρήστο Ταχματζίδη ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Διαγόρα Ρόδου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1999 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Από εκεί βρέθηκε στην συνέχεια στην Γ’ Εθνική να αγωνίζεται με τη φανέλα του Καμπανιακού.

Μια σημαντική ατομική διάκριση ήταν όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Εθνικό Σοχού, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Μακεδονικού. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στον Αλμωπό Αριδαίας με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 11 συμμετοχές στην Super League 2 απ’ όπου και τον απέκτησε ο Διαγόρας το περσινό καλοκαίρι.

Χρήστο, η διοίκηση του Ποσειδώνα σε καλωσορίζει στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με την τρίαινα στο στήθος».