Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Η μέρα των… δύο

30.07.24 | 18:48

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Άρης μπορεί να επιστρέφει αύριο (31/7) στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές των Πάπε Αμπού Σισέ και Ούγκο Μάγιο.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μετά από δύο αναβολές στην άφιξή του βρίσκεται από χθες (29/7) στην Ελλάδα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα με τη βίζα του. Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό που βάση της προφορικής συμφωνίας θα είναι διάρκειας για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2027. Αυτό σημαίνει πως ο Σισέ από αύριο (31/7) θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μάγιο. Ο 33χρονος έμπειρος Ισπανός μπακ και πρώην αρχηγός της Θέλτα αναμένεται σήμερα (30/7) στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία.

Να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης διάρκειας δύο ετών. Μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και να τεθεί ακολούθως με τη σειρά του στη διάθεση του Μάντζιου και της προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα.