Ηρακλής, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος Credits: iraklis-fc.com

Superleague 2

Επιβεβαίωση monobala.gr: Στον Ηρακλή ο Κυνηγόπουλος

30.07.24 | 17:21

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο, με τον «Γηραιό» να ανακοινώνει την απόκτηση του Ημαθιώτη φορ, παλιού γνώριμου στους «κυανόλευκους».

Ο Κυνηγόπουλος, που απασχόλησε και την Καλαμάτα, έχει συνεργαστεί στην Παναχαϊκή με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, πρόσφατα πανηγύρισε άνοδο με την Athens Kallithea, ενώ ακόμα έπαιξε στον Αιγινιακό και τη βελγική Σεντ Τρούιντεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

-Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 στα Γιαννιτσά, έχει ύψος 1.86 μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός.Ξεκίνησε από τον Αιγινιακό και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στο Βέλγιο στην Σεντ Τρούιντεν.Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και στην συνέχεια για τρεις σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Παναχαϊκής.Το 2021 βρέθηκε στην Κύπρο για το Παραλίμνι και την επόμενη σεζόν βρέθηκε στην Καλλιθέα όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

-Στην Σούπερ Λίγκ2 έχει συνολικά 164 συμμετοχές με 34 γκολ και 7 ασίστ.Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει 22 συμμετοχές με 4 γκολ ,ενώ έχει αγωνιστεί 5 φορές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

-Την σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Νοτίου Ομίλου με την ομάδα της Καλλιθέας,καθώς είχε 1.981 λεπτά συμμετοχής 8 γκολ και 8 ασίστ.

-Έχει αγωνιστεί 6 φορές με την Κ17 της εθνικής Ελλάδος

Με δηλώσεις του στο Iraklis-fc.com o Παναγιώτη Κυνηγόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη.Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και με την νέα διοίκηση και την βοήθεια του κόσμου, θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να χαιρόμαστε κάθε Κυριακή».