Ανδρέου Φωτογραφία: Αρης Πετρούπολης 1926/ Aris Petroupolis 1926 F.C.

Δ Όμιλος

Άρης Πετρούπολης: Σημαντική ενίσχυση στα «μετόπισθεν» με Ανδρέου (pic)

30.07.24 | 19:57

Ο Άρης Πετρούπολης συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις από το πάνω «ράφι» με σκοπό να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Με την ανακοίνωση του Γιάννη Ανδρέου προσθέτει «βάθος» στα μετόπισθεν, με τον 27χρονο αμυντικό να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης:

«Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ανδρέου, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 27 χρονών, έχει καταγωγή από τη Λάρισα και διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από τη Superleague 2 και τη Football League, κάτι που σημαίνει ότι έρχεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας μας, αποτελώντας μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός γεννήθηκε στις 8/10/1997 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την Νίκαια Λάρισας, τον Τύρναβο, τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Ηρόδοτο, τον Μακεδονικό, την Επισκοπή την Αναγέννηση Καρδίτσας, το Αιγάλεω και την Ηλιούπολη. Ο Γιάννης Ανδρέου έχει σημειώσει, επίσης, εμφανίσεις και με τη φανέλα της εθνικής στις ηλικίες Κ18-Κ19.
Ο Άρης Πετρούπολης τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται μια καλή και επιτυχημένη σεζόν με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης».