Credits: Youtube - OFI CRETE FC / ΠΑΕ ΟΦΗ - Official YouTube Channel

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πρώτη προπόνηση με Νους – «Είναι μεγάλο βήμα για εμένα ο ΟΦΗ»

30.07.24 | 21:42

Με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Τιάγκο Νους, να τίθεται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/7) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (31/7), στις 19:00.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα ο ΟΦΗ»

Τις  πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Τιάγκο Νους, χαρακτηρίζοντας αυτή την εξέλιξη ως σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Οσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις δύο ομάδες για την ολοκλήρωση του δανεισμού μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα, την καριέρα μου και την οικογένεια μου.

Έχω παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια και περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ένα στυλ ποδοσφαίρου με έμφαση στην τακτική, στην φυσική κατάσταση και στο ένας εναντίον ενός. Θα προσπαθήσω με τα δικά μου όπλα να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Η γλώσσα είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου ώστε να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ και είναι πολύ σημαντικό ότι ο προπονητής μιλάει πολύ καλά την ισπανική γλώσσα», ανέφερε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.