ΑΠΕ Λαγκαδά, Κώστας Καρασταύρου Credits: Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ (Facebook)

Τοπικά

ΑΠΕ Λαγκαδά: Πήρε Καρασταύρου – Πέντε ανανεώσεις

31.07.24 | 08:39

Τον έμπειρο μέσο και παλιό γνώριμο Κώστα Καρασταύρου απέκτησε η ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ είχε ενεργό ρόλο στις πρωταγωνιστικές πορείες των «κυανόλευκων» στη Γ΄ Εθνική στο πρόσφατο παρελθόν και γυρνά να βοηθήσει την ομάδα του Σάκη Δανίδη με την πείρα του.

Ο Καρασταύρου έχει προσφέρει διαχρονικά, για αρκετά χρόνια στην ΑΠΕΛ, ενώ έχει θητεύσει και σε Δόξα Περιβολακίου, Άρη Καβαλαρίου, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού, Κεραυνό Κολχικού, Μακεδονικό Λητής και εσχάτως Νίκη Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«WELCOME HOME

Η ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για την φετινή χρονιά, με έναν παλιό γνώριμο.
Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, Κωνσταντίνος Καρασταύρου επιστρέφει για την 2η θητεία του στην ομάδα και 9ο συνολικά χρόνο, καθώς αποτέλεσε βασικό γρανάζι για 3.5 χρόνια τόσο στην πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1’, όσο και στην Γ’ εθνική. Ενώ για 4 χρόνια βρισκόταν και στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Αγωνίστηκε επίσης σε Δόξα Περιβολακίου, Άρη Καβαλαρίου, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Σοχού, Κεραυνό Κολχικού, Μακεδονικό Λητής, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Νίκη Ηρακλείου όπου διετέλεσε και αρχηγός της!

Να ευχηθούμε καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και μαζί να πάμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει!».

Παράλληλα, μετά τις πρώτες 8 ανανεώσεις, η ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας οριστικοποίησε πέντε ακόμα. Στο ρόστερ παραμένουν οι Άρης Ανδρεάδης (έμπειρος φορ, με 8 γκολ και 4 ασίστ σε 7 ματς πέρυσι), Γιάννης Σαββίδης, Αχιλλέας Μαμουλίδης (4 γκολ και 2 ασίστ σε 9 παιχνίδια πέρυσι), Δημήτρης Παπαναστασίου (έμπειρος χαφ, με 6 ασίστ σε 9 ματς πέρυσι) και Παναγιώτης Μητάκος (28χρονος αριστερός μπακ, με 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ την προηγούμενη σεζόν).