Φωτογραφία: Screenshot YouTube

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Στροφή εκ νέου σε Σούντμπεργκ

31.07.24 | 14:33

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Η μεταγραφή του Παπέ Αμπού Σισέ στον Άρη τελικώς δεν έγινε πράξη και ήδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουν εκ νέου τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ.

Η εξέλιξη με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό δεν επέτρεψε να καλυφuεί το κενό που έχει αφήσει η μη παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Για το λόγο αυτό στον Άρη φαίνεται να εξετάζουν ήδη για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα τον Σούντμπεργκ.

Είναι χαρακτηριστικό πως επαφές με τον κεντρικό αμυντικό της Λουντογκόρετς είχαν υπάρξει και στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, πριν προκύψει το φλερτ με τον Σισέ.

O Σούντμπεργκ αν και Γκαμπονέζος είναι γεννημένος στη Σουηδία και το περσινό καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Βουλγαρίας υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς χρονικής διάρκειας, έως το καλοκαίρι του 2027.

Υπογράφει ο Μάγιο

Μεταξύ άλλων είναι διεθνής 16 φορές με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν έχοντας αγωνιστεί και στο Κόπα Άφρικα.

Κατά τ΄ άλλα, μπορεί να μην ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σισέ στον Άρη, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί με τον Ούγκο Μάγιο.

Ο 33χρονος Ισπανός δεξιός μπακ και πρώην αρχηγός της Θέλτα βρίσκεται από χθες (30/7) στην Θεσσαλονίκη μετά από τη μικρή περιπέτεια που είχε στην πτήση του με αποτέλεσμα να έρθει μέσω Καβάλας και το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος”.

Ο Μάγιο μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από τη στιγμή που συμβεί αυτό από αύριο (1/8) κιόλας – μιας και σήμερα επιστρέφει η αποστολή από την Ολλανδία – θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.