Άρης Αβάτου, Γιώργος Λάκκας Credits: Aris Avato FC / Άρης Αβάτου (Facebook)

Γ' Εθνική

Άρης Αβάτου: Πρώτο απόκτημα ο Λάκκας – Κύμα 11 ανανεώσεων

31.07.24 | 21:09

Ανοίγει λογαριασμό στα καλοκαιρινά αποκτήματα ο Άρης Αβάτου, που έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον 21χρονο Αρτινό δεξιό μπακ, Γιώργο Λάκκα, ο οποίος έπαιζε στη Δόξα Γρατινής.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Θρακιώτες:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας προσθήκη στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
Ο Γιώργος Λάκκας γεννήθηκε στις 25-06-2003 στην Άρτα και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετές συμμετοχές, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στα διάφορα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί.
Ο Γιώργος βρίσκεται ήδη μαζί μας και συμμετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων και του ευχόμαστε μια πετυχημένη σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες !
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δόξα Γρατινής για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε με τη σειρά μας μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Ανανεώσεων συνέχεια

Παράλληλα, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά τις πρώτες έξι ανανεώσεις, με τους Ψεμματά, Κουτσούμπα, Τσάπαρη, Γκιορτζίνη, Σοφούλη και Βασιλάκη, συμφώνησε να διατηρήσει ακόμα 11 παίκτες στο ρόστερ.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, Δημήτρη Βαφειάδη, Κλέαρχο Κοντογιαννίδη, Αντώνη Σαντοριναίο, Κώστα Μαραγκό, Νεκτάριο Κοτόπουλο, Στέφανο Καρυπίδη, Αχιλλέα Παπαχρήστου, Γιώργο Μανίσογλου, Χρυσόστομο Νταφόπουλο και Βασίλη Θεολόγου.