Μιχάλης Μπαστακός, Πιερικός Credits: ΣΦΚ Πιερικός 1961 (Facebook)

Γ' Εθνική

Πιερικός: Επίσημα κάτοικος Κατερίνης ο Μιχάλης Μπαστακός

31.07.24 | 14:06

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για τη μεταγραφή του Μιχάλη Μπαστακού στον Πιερικό.

Οι Κατερινιώτες ανακοίνωσαν το ηχηρό deal που τους ενισχύσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης, με έναν ποιοτικό και έμπειρο στράικερ, ικανό να βοηθήσει άμεσα στο πλάνο πρωταθλητισμού.

Ο Μπαστακός φέρνει αύρα μεγαλύτερων κατηγοριών, έχοντας παίξει σε Άρη, Ηρακλή, Ατρόμητο, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Λάρισας, Διαγόρα Ρόδου, Αιγάλεω και Ηλιούπολη, για μια προσθήκη που συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «μελανόλευκων»:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Μιχάλη Μπαστακό.
Ο 28χρονος επιθετικός (27/7/1996) βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 31/7 στα γραφεία της ομάδας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο, τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος, Γιάννη Τρελλόπουλο και τον γενικό αρχηγό, Θωμά Κυπαρίσση και επισημοποίησε την συνεργασία του με τους “μελανόλευκους”.
Πρόκειται για μια μεταγραφή που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική γραμμή του Πιερικού, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και θητεία σε ομάδες της Super League, όπως ο Άρης, ο Ηρακλής και ο Ατρόμητος, απο τον οποίο άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα (2015-2017).
Έχει αγωνιστεί επίσης στην Παναχαϊκή (Β΄ Εθνική), τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Διαγόρα Ρόδου, την Ηλιούπολη (27 συμμετοχές με 8 γκολ στη SL2 τη σεζόν 2022-2023), στην οποία πέρασε το πρώτο μισό και της περσινής περιόδου, προτού μετακινηθεί στο Αιγάλεω».