Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο και των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου Credits: Screenshot YouTube ФК «Локомотив» Москва

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Μάχη του Βig-4 για τον Άντον Μίραντσουκ»

31.07.24 | 16:54

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόβ αποκάλυψε πως ο Άντον Μίραντσουκ βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπαικού και του Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος επιθετικός μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβ Μόσχας το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ρώσος είναι free agent, αποφασίζοντας να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του μετά από επτά χρόνια στην Λοκομοτίβ Μόσχας, όπου και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά, καταγράφοντας συνολικά 217 συμμετοχές με 51 γκολ και 34 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τι αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος 

«Τέσσερις ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Μίραντσουκ. Το όνομα του Άντον εμφανίζεται στις λίστες των κορυφαίων ομάδων της Super League, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι πρώτες επαφές του ΠΑΟΚ με τον παίκτη είχαν γίνει τον Μάιο, αλλά τότε αποδείχθηκε πως είχα βιαστεί.

Τον Μίραντσουκ εκπροσωπούν οι ίδιοι δικηγόροι που ολοκληρώνουν τώρα τη συμφωνία της μεταγραφής του Τσαλόφ στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Μία από αυτές τις ημέρες θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο και ενδέχεται να γίνει και επίσημη πρόταση».