Φωτογραφία: intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μαντσίνι: «Πάμε να τελειώσουμε την δουλειά»

31.07.24 | 18:38

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Πλόβντιβ για να υπερασπιστεί κόντρα στην Μπότεφ το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Αργεντινός εξτρέμ εξήγησε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να… τελειώσουν την δουλειά, ενώ εξήγησε ότι κανείς δεν στέκεται σε κάποιο ατομικό λάθος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Έχετε δει πλέον την Μπότεφ. Τι πρέπει να έχει αύριο ο Παναθηναϊκός για να κάνει αυτό που πρέπει και να πάρει την πρόκριση;

«Είναι ο δεύτερος αγώνας. Στον πρώτο αγώνα πήραμε ένα πλεονέκτημα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να τελειώσουμε την δουλειά και να παίξουμε αύριο συγκεντρωμένα».

Στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα. Έγιναν πάλι κάποια ατομικά λάθη, που τα είχαμε δει και πέρσι και τις προηγούμενες χρονιές. Είναι κάτι που το συζητάτε μεταξύ σας; Γιατί είστε πολύ καλό γκρουπ παικτών, αλλά υπάρχουν κάποια λάθη που στερούν παιχνίδια. Το έχετε συζητήσει στα αποδυτήρια;

«Εμείς κάναμε μια συλλογική δουλειά, κάναμε αυτά που μας είχε υποδείξει ο προπονητής. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνονται και λάθη, όμως αλλάζουμε σελίδα κι αύριο παίζουμε ξανά για τη νίκη».