Φωτογραφία: Ιntime

UEFA EUROPA LEAGUE

Κέρκεζ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά δεν φοβόμαστε»

31.07.24 | 20:53

Την άποψη ότι η Μπότεφ Πλόβντιβ έχει τις δυνατότητες να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς (1/8, 21:00) στο “Hristo Botev”.

Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν μεγάλη ποιότητα και παραμένουν το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν φοβάται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς “αριστοκρατικούς” παίκτες. Αυτή είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία. Έχουν πολλή ποιότητα και από ό,τι ακούω θα φέρουν πιο ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό. Έχουν παίκτες που μπορούν να αποφασίσουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Δεν πρέπει απαραίτητα να ψάχνουμε γκολ από το πρώτο λεπτό. Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Για να βγάλεις νοκ άουτ μια ομάδα σαν κι αυτούς, πρέπει να είσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 120 λεπτά αν χρειαστεί.

Το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι να πετύχουμε δύο γκολ και να μην δεχθούμε ένα. Ελπίζω ο αγώνας να είναι καλός για τους φιλάθλους. Όλοι στη Βουλγαρία μιλούν για την Μπότεφ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας γερά στο έδαφος. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να νιώθει καλά για εμάς και να μιλάει καλά για εμάς. Μια μάχη τους περιμένει στο γήπεδο…

Δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε ό,τι έγινε στο ντέρμπι με την Λοκομοτίβ (σ.σ. 2-2 με την Μπότεφ να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης στο 90+2′), γιατί έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε πολύ πιο ήρεμοι τώρα. Ήμουν συναισθηματικός, αλλά η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θα προστατεύω πάντα την οικογένειά μου και αυτοί οι παίκτες είναι οι πιο σημαντικοί για μένα και πάντα θα τους προστατεύω με κάθε κόστος»