ΑΕΚ Β΄

ΑΕΚ Β’: Γκολ μετά από 8 μήνες ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία

14.02.24 | 21:22

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Ο Τζούντα Γκαρσία σκόραρε μετά από περίπου 8 μήνες με τη φανέλα της ΑΕΚ Β’ και φώναξε «παρών» ενόψει συνέχειας.

O Τζούντα Γκαρσία στον αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό, στο γήπεδο της Χαλάστρας σκόραρε το πρώτο του γκολ στη σεζόν με την ΑΕΚ Β αφού ο μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ έχασε τη θέση του στην 11άδα και συνεπώς την επαφή του με το γκολ.

Πρώτο γκολ μετά το φινάλε της περσινής σεζόν

Το παρθενικό, στην φετινή σεζόν, γκολ του Τζούντα ήρθε στην 9η φετινή του συμμετοχή με τη φανέλα της δεύτερης επαγγελματικής ομάδας της Ένωσης. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της ΑΕΚ Β’ πέρασε αρκετό καιρό αφλογιστίας, καθώς είχε να σκοράρει από την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα από την 28η Μαΐου του 2023. Τότε είχε σκοράρει το τελευταίο του γκολ στον αγώνα της ΑΕΚ Β’ με την Παναχαϊκή στο «Σεραφείδειο» και είχε ανοίξει το δρόμο για την ευρείας έκτασης νίκη της Ένωσης, η οποία τελικά επικράτησε των Πατρινών με 4-1.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζούντα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς οι οποίοι τον άφησαν εκτός δράσης και η επιδραστικότητά του με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ έπεσε αισθητά. Όπως και να έχει, είναι ένα κέρδος για τον Νίκο Κούστα το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ξανά ο Τζούντα ενόψει συνέχειας καθώς είναι ένας παίκτης που η ομάδα τον χρειάζεται.