Ανάλογες στιγμές θέλουν να ζήσουν και στη ρεβάνς με τη Μπότεφ οι παίκτες του Παναθηναϊκού Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA LEAGUE

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός (21:00 Cosmote Sports 1HD) – Πανέτοιμος για να τελειώσει τη δουλειά

01.08.24 | 09:22

Ο Παναθηναϊκός άφησε «ανοιχτούς λογαριασμούς» πριν από μία εβδομάδα με την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ και απόψε (1/8) στο «Κρίστο Μπότεφ» θα επιδιώξει… να τους κλείσει.

Το «τριφύλλι» με το 2-1 στις αποσκευές του, μετά τον πρώτο αγώνα του Β΄ προκριματικού του Europa League με τους Βούλγαρους, έχει τον πρώτο λόγο, είναι η καλύτερη ομάδα και βρίσκεται στη γειτονική χώρα για να το αποδείξει στη ρεβάνς με το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα, πέραν των Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης (γαστρεντερίτιδα).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τους υπόλοιπους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και, πλέον, αυτό που απομένει είναι να μάθουμε την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης (21:00) στην έδρα της Μπότεφ. Εκεί, όπου το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να «σπάσει» το σερί των 12 συνεχόμενων αήττητων ευρωπαϊκών ματς που μετρά η σημερινή του αντίπαλος!

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε τις τελευταίες ημέρες ο Ουρουγουανός προπονητής, θα επιφέρει σίγουρα δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μιας και στο πρώτο ματς τόσο ο Σένκεφελντ, όσο και ο Βιλένα, είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο ένας που αναμένεται να ξεκινήσει θα είναι ο νεοαποκτηθείς, Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση από την αρχή (πέρασε αλλαγή στο ΟΑΚΑ) στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, δίπλα στον Τιν Γεντβάι, ενώ οι Άνταμ Τσέριν και Νεμάνια Μαξίμοβιτς διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή, όπου θα βρίσκεται σίγουρα και ο Γουίλιαν Αράο.

Τις υπόλοιπες θέσεις, εκτός αρόοπτου, θα καλύψουν και πάλι οι Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Μπακασέτας και Γερεμέγεφ.

Στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται και το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Τετέ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Την 23μελή αποστολή των «πρασίνων» για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ απαρτίζουν οι:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.