ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Νίκος Μπουρμπούκης Ο Νίκος Μπουρμπούκης, στο κέντρο ανάμεσα στους αδερφούς Ιωαννίδη-Credits: ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1933 (Facebook)

Γ' Εθνική

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Μπουρμπούκης

01.08.24 | 09:51

Την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Μπουρμπούκη, για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Ο νέος παράγοντας του Δικεφάλου του Κιλκίς έχει εμπειρία ως πρόεδρος του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου (ομάδα τοπικού) και θα πλαισιώσει και διοικητικά, όπως τονίζεται από τους «ασπρόμαυρους», το υπάρχον σχήμα και ειδικά τους Λάζαρο Ιωαννίδη (πρόεδρος) και Κώστα Ιωαννίδη (γενικός αρχηγός).

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης:

«Σημαντική προσθήκη στην διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.Ο γνωστός σε όλους στον νόμο Κιλκίς και όχι μόνο Νικόλαος Μπουρμπούκης ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα μας από την θέση του τεχνικού διευθυντή και να μπει στο team των αδελφών Ιωαννίδη και της υπόλοιπης διοίκησης η οποία θα έχει αρκετές σημαντικές αλλαγές.

Ο Νίκος είναι εδώ και μια δεκαετία πρόεδρος του συνδέσμου Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ με μεγάλη επιτυχία. Ήταν πρόεδρος της ομάδας του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου με μεγάλη επιτυχία ασχολείται ενεργά με τα κοινά της πόλης μας και είναι ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη του Κιλκίς .Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδας μας και σου ευχόμαστε πολλές προσωπικές επιτυχίες».