Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Intime

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ

14.02.24 | 21:51

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την επικράτηση με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βάλουν τέλος σε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που έτρεχε ο «δικέφαλος» του Βορρά εδώ και 20 αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου εδώ και 20 αγώνες εντός έδρας δεν είχαν γνωρίσει την ήττα. Αυτό συνέβη σήμερα εξαιτίας του γκολ του Άντραζ Σπόραρ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούσαν 20 παιχνίδια χωρίς ήττα τη φετινή σεζόν στο «σπίτι» τους, έχοντας απολογισμό 16 νίκες και 4 ισοπαλίες. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη μόλις φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν , αφού είχε σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του, εκτός από αυτά με Μπεϊτάρ στο Conference League και με τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ είναι αρκετούς μήνες πίσω και ειδικότερα στο περσινό πρωτάθλημα. Εκεί ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη σε γκολ του Σαμασέκου, στην τελευταία αγωνιστική των περσινών πλέι οφ.