STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τσάλοφ: «Τα χρώματα αλλάζουν, η ιστορία συνεχίζεται» (pic)

01.08.24 | 11:29

Ο Φεντόρ Τσάλοφ, μετά από 18 χρόνια αφοσίωσης και επιτυχιών στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και λίγο πριν ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρετά τον σύλλογο με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τα ασπρόμαυρα, ο Τσάλοφ μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, επισημαίνοντας τη σημασία της εξέλιξης.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει σε αυτό:

«Η ενηλικίωση έχει πάντα να κάνει με την υπευθυνότητα.

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενηλικιώθηκα.

Κοιτάζοντας πίσω, νιώθω ευγνωμοσύνη. Στη διοίκηση του συλλόγου, στην ομάδα, στους φιλάθλους, στην ακαδημία και σε όλους τους προπονητές με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα 18 χρόνια στο σύλλογο με δίδαξαν να δουλεύω και να αγωνίζομαι για τα όνειρά μου, αυτή είναι η ιδέα του αθλητισμού για μένα. Μου πήρε πολύ καιρό για να φτάσω σε αυτή την απόφαση.

Υπάρχουν πολλές απόψεις γύρω μου, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, κάθε σημαντική απόφαση στη ζωή σου επιβάλλει ευθύνη. Για τον εαυτό σου, την οικογένεια και την καριέρα σου.

Όπως πάντα, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να εξελιχθώ, νιώθω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και την αυτοπεποίθησή μου ότι τα κάνω όλα σωστά. Παραμένω πιστός στον εαυτό μου και στους στόχους μου.

Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι άνθρωποι και συναισθήματα που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη ζεστασιά σας!

Τα χρώματα αλλάζουν, η ιστορία συνεχίζεται…»