Πιερικός, Περικλής Αμανατίδης Τα νέα αποκτήματα του Πιερικού επί... σκηνής, για την έναρξη της προετοιμασίας - Credits: ΣΦΚ Πιερικός 1961 (Facebook)

Γ' Εθνική

Αμανατίδης: «Όλοι ξέρουν το στόχο του Πιερικού» (vid)

01.08.24 | 14:05

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πιερικού για μια χρονιά με πολλά όνειρα και αυτονόητες βλέψεις ανόδου στη Super League 2.

Παράλληλα, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιο, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, Σοφίας Μαυρίδου, του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριου Τόκα, καθώς και εκπροσώπων της Υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη και των βουλευτών, Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, Σπύρου Κουλκουδίνα και Κομνηνού Δελβερούδη.

Τον αγιασμό παρακολούθησε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης, ενώ έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση των «μελανόλευκων».

Τα βλέμματα τράβηξαν τα νέα αποκτήματα για την ομάδα της Πιερίας, ενώ ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης τόνισε στα social media του συλλόγου:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στον Πιερικό, στη μεγάλη αυτή οικογένεια. Μαζί με τους συνεργάτες μου μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, την έκανε και πέρυσι ο Πιερικός. Θα κάνει και φέτος μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι περιττό να πω για το τι πρέπει να παλέψει αυτή η ομάδα.

Νομίζω ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να πετύχουμε ένα στόχο που έχουμε και που τον ξέρουν όλοι. Δεν είναι καιρός για μεγάλα λόγια, όλες οι προετοιμασίες θα είναι ίδιες. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά, τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος ποτέ δε δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν. Να δει κάποια πράγματα και αν του αρέσει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, γιατί ο Πιερικός είναι μια ομάδα μεγάλη. Έχει πολύ κόσμο, που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια στο γήπεδο».