ΑΕΚ σημαιάκι Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

ΑΕΚ προς τον κόσμο: «Κινδυνεύουμε με τιμωρία – Πολύ προσεκτικοί όσοι βρεθούν στην Ανδόρρα»

01.08.24 | 12:11

Την προσοχή των φιλάθλων της ενόψει της αποψινής (19:30) ρεβάνς με την Ίντερ ντ΄Εσκάλδες συνιστά η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο «Νασιονάλ Στάντιουμ» της Ανδόρρας.

Η διοίκηση απευθυνόμενη στους οπαδούς της Ένωσης που θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα, να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους, καθώς η ποινή των δύο ετών με αναστολή για κλείσιμο του πετάλου ισχύει και για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ομάδα μας έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρρα.

Πρέπει να τονίσουμε στους φιλάθλους μας που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους.

Θυμίζουμε και πάλι πως είμαστε υπό τιμωρία με διετή αναστολή και πως με το παραμικρό παράπτωμα η ποινή ενεργοποιείται και κλείνουν οι θύρες 18-25 στην OPAP Arena για μια αγωνιστική στην Ευρώπη.

Παράλληλα αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος και πάλι με το παραμικρό παράπτωμα να κλείσει το γήπεδο μας στο σύνολο του.

Οι φίλαθλοι μας που θα βρεθούν στο γήπεδο, στην Ανδόρα, χρειάζεται να δείξουν πνεύμα συνεργασίας με τις αρχές ασφαλείας.

Δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να ανάψει έστω και ένα πυροτέχνημα, καπνογόνο, στρόμπο, βεγγαλικό ή κροτίδα. Έστω και με ένα από αυτά τιμωρούμαστε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Δεν πρέπει κανείς να επιχειρήσει να προσέλθει στο γήπεδο με οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο στην κατοχή του.

Τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και για ατομική προστασία του καθενός, καθώς οι τοπικές δυνάμεις ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές στην αντιμετώπιση ανάλογων καταστάσεων.

Να έχετε απαραίτητα μαζί σας αποδεικτικό ταυτότητας, καθώς μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή.

Οι ανάγκες από πλευράς ασφάλειας και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις λόγω της κατάστασης με την σε διετή αναστολή ποινή που έχουμε δεχτεί, είναι ακριβώς οι ίδιες με τα ματς στην OPAP Arena.

Όπως η συμπεριφορά όλων ήταν υποδειγματική στο πρώτο ματς, το ίδιο πρέπει να γίνει κι απόψε εκτός έδρας.

Η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε την δυναμική της έδρας μας στην φετινή ευρωπαϊκή της προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση.»