Ηρακλής, Χουάν Μουνάφο Ο έμπειρος Αργεντινός Χουάν Μουνάφο - Credits Eurokinissi

Superleague 2

Ηρακλής: Κρούσεις σε Μουνάφο και Χάμοντ

01.08.24 | 14:32

 

Νέοι στόχοι προέκυψαν για τη μεσαία γραμμή του Ηρακλή και σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr εξετάζονται σοβαρά οι Χουάν Μουνάφο και Στέφεν Χάμοντ.

Ο πρώτος είναι πιο εφικτή λύση, από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, μετά από εφτά χρόνια σημαντικής προσφοράς στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Γκανέζος μέσος, που συνεργάστηκε πέρυσι στον Λεβαδειακό με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, «δένεται» με συμβόλαιο στους Βοιωτούς, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται για τον άλλοτε χαφ της Δόξας Δράμας.

Όσο για τον Μουνάφο, για τον 36χρονο πλέον Αργεντινό δε χρειάζονται συστάσεις, αφού απέδειξε χρόνια στην Ελλάδα την αξία του και ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο «6» και το «8», έχοντας πέρασμα και από Πανθρακικό και Πλατανιά.

Προχωρά του Τσιριγώτη

Από την ομάδα της Λιβαδειάς, όπως προανήγγειλε το monobala.gr για… γενικότερες στοχεύσεις των «κυανόλευκων», εξετάζεται και ο Γάλλος μέσος Άντονι Μπελμόντ, ενώ σε καλό δρόμο δείχνει το θέμα του Θοδωρή Τσιριγώτη.

Ο Ζακυνθινός σέντερ φορ, που έκανε καλό δεύτερο γύρο στον Λεβαδειακό υπό τις οδηγίες Οφρυδόπουλου και πανηγύρισαν μαζί άνοδο, είχε απασχολήσει και το χειμώνα. Τότε δεν προχώρησε το «φλερτ», αλλά αυτή τη φορά δείχνει πιο πιθανό να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο άλλοτε φορ των ΑΕΛ και Παναθηναϊκού Β.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις με τον Ιταλό γκολκίπερ Γκαμπριέλε Μαρκετζιάνι, πρώην του Ατρομήτου και τον αριστερό μπακ, Αντώνη Αναστασίου, περιπτώσεις που αποκάλυψε το monobala.gr.