Πανσερραϊκός, Βασίλης Κατσουλίδης, Τάσος Σαπουντζής Credits: Panserraikos Fc

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πανσερραϊκός: Eπίσημα… «Λιοντάρια» οι Κατσουλίδης και Σαπουντζής

01.08.24 | 14:58

Κάτοικοι Σερρών και τυπικά έγιναν οι Βασίλης Κατσουλίδης (δεξιός μπακ) και Τάσος Σαπουντζής (κεντρικός χαφ), όπως προανήγγειλε το monobala.gr λίγο πριν την ανακοίνωσή τους από τον Πανσερραϊκό.

Βεβαίως, για τον δεύτερο υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φύγει δανεικός στην Καβάλα.

Οι δυο νεαροί ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Β, όπου αγωνίστηκε μαζί τους και ο άτυχος Γιώργος Μαρίνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο της ενίσχυσης της με νεαρούς Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα της και στο “αύριο”, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Βασίλη Κατσουλίδη και Αναστάσιο Σαπουντζή, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και θα φοράνε τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026 και το 2027 αντίστοιχα.

Ο Βασίλης Κατσουλίδης είναι γεννημένος στις 10/04/2002 στην Ορεστιάδα, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στην Β΄ ομάδα και έχοντας συνολικά 24 συμμετοχές και 1 γκολ στην Σούπερ Λιγκ 2. Νωρίτερα αγωνίστηκε στην Κοζάνη, στον Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ενώ προηγουμένως ήταν στην ομάδα Κ19 του Άρη και στα τμήματα υποδομών ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Ο Αναστάσιος Σαπουντζής είναι γεννημένος στις 28/01/2002 στην Έδεσσα, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος με την Κ19, την Β΄ ομάδα, ενώ πολλές φορές συμμετείχε σε αποστολές της πρώτης ομάδας και μάλιστα το 2023 έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα του Europa League. Με τον Ολυμπιακό είχε 48 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ σε επαγγελματικό επίπεδο. Νωρίτερα αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ.

Βασίλη και Τάσο, καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».