Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Πανιώνιος: Ο Βενάρδος που θα δώσει λύσεις και ο επιθετικός που πλησιάζει

01.08.24 | 19:16

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Ο Σπύρος Βενάρδος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η νέα μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου, ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Super League 2.

Μια κίνηση, που έρχεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τον «Ιστορικό» και να λύσει τα χέρια του Αντώνη Νικοπολίδη, σε οποιοδήποτε σύστημα επιλέξει να εφαρμόσει στον Πανιώνιο.

Και αυτό, διότι ο Βενάρδος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ, καλύπτοντας τη δεξιά πλευρά, με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ υπό συνθήκες μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αμυντικό χαφ.

Ο Βενάρδος έρχεται από μια σεζόν στην Ηλιούπολη, κατά την οποία έχασε το ξεκίνημα, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού, ωστόσο με το που επέστρεψε, πήρε τη φανέλα του βασικού… σπίτι του, προλαβαίνοντας να πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές, με 1 γκολ και 5 ασίστ, σε κανονική περίοδο και σε playoffs ανόδο.

Έτσι, μετά από μια πολύ καλή σεζόν, ο Βενάρδος προβάρει τα κυανέρυθρα, με τον 24χρονο να επιστρέφει… σπίτι του, καθώς τα πρώτα του βήματα, τα είχε πραγματοποιήσει στις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Κοντά σε επιθετικό

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ «σκανάρουν» την αγορά, κυρίως του εξωτερικού για την εύρεση ενός επιθετικού, που θα κάνει τη διαφορά, στη γραμμή κρούσης.

Στον Πανιώνιο τσεκάρουν περιπτώσεις, με παίκτες που προέρχονται από γεμάτες σεζόν, με τους «κυανέρυθρους» να φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στο στόχο τους, με το όνομα του… εκλεκτού να κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.