Την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης του ο Ηρακλής Credits: iraklis-fc.com

Superleague 2

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιριγώτη ο Ηρακλής

01.08.24 | 17:40

Τη γραμμή κρούσης του ενίσχυσε ο Ηρακλής που συνεχίζει ακάθεκτος τις μεταγραφές, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Θοδωρή Τσιριγώτη.

Ο 24χρονος Αθηναίος πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, θα φορά την «κυανόλευκη» φανέλα για τον επόμενο χρόνο, στοχεύοντας να κάνει το ίδιο και με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής Φούρνοι Βεργέτη ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Τσιριγώτη καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Θεόδωρος Τσιριγώτης είναι γεννημένος στις 23 Ιουνίου 2000 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και αργότερα βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ακολούθως αγωνίστηκε στην Επισκοπή και ο Λεβαδειακός ήταν η επόμενη του ομάδα.

Δόθηκε δανεικός από την ομάδα της Βοιωτίας αρχικά στον Παναθηναϊκό Β’ και στην συνέχεια στην Λάρισα.Στην περσινή σεζόν επέστρεψε στον Λεβαδειακό όπου σε 13 αναμετρήσεις είχε πέντε τέρματα.

Συνολικά μετράει 12 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ1 ,ενώ έχει 80 παρουσίες στην Σουπερ Λίγκ2 με 29 τέρματα.Στο Κύπελλο Ελλάδος έχει 9 συμμετοχές με τρια γκολ. Καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο στην οικογένεια του Ηρακλή».