Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA LEAGUE

Τζούριτσιτς: «Όλοι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Άγιαξ – Με Αλόνσο έχουν αλλάξει τα πράγματα και νιώθω καλά»

02.08.24 | 00:02

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ευρείας νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ με 4-0 που έφερε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Europa League ήταν ο Φιλίπ Τζούριτσιτς.

Ο Σέρβος χαφ μίλησε στην Cosmote Tv μετά το ματς και αναφέρθηκε στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, αποθέωσε τον Ντιέγκο Αλόνσο για τον τρόπο λειτουργίας στην ομάδα, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους των «πράσινων» να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν νιώθω καλά παίζω με αυτόν τον τρόπο και πέρυσι ίσως δεν ήμουν τόσο καλά. Φέτος είναι ολα καλά, σέβομαι τον προπονητή μας. Σήμερα είμαι χαρούμενος, πέτυχα δύο γκολ, μπορεί το ένα να το μέτρησαν ως αυτογκόλ αλλά εγώ το μετράω.

Τωρα παίζουμε πολύ πιο σύγχρονα, είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση από πέρυσι. Όταν έχω τη μπάλα δεν σκέφτομαι δύο φορές, αμέσως εκτελώ και επιτίθεμαι χωρίς 2η σκέψη. Ο προπονητής μας από την πλευρά του μας αφήνει και μας δίνει αυτές τις δυνατότητες. Δεν μας φωνάζει να μην χάσουμε τη μπάλα, όταν γίνεται αυτό φωνάζει “πάμε να την πάρουμε ξανά” και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Έχουμε εναν πολύ καλό προπονητή και χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί.

Ίσως η κατάσταση πέρυσι να μην ήταν η καλύτερη, αλλά θέλω να καλέσω τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ στο σημαντικό ματς με τον Άγιαξ. Ίσως πέρυσι να υπήρχαν κάποιες καταστάσεις, να μην ήθελαν εμένα ή κάποιον άλλον, ωστόσο είμαστε όλοι μια ομάδα, έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Πιστεύω πως μπορουμε να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να δείξουμε στον Άγιαξ πως είμαστε μεγαλύτεροι. Ο προπονητής του Άγιαξ είναι φίλος μου και ξέρω πως παίζει, θα θέλει την κατοχή. Έχουμε ποιότητα και πιστευω με τους οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»