Φωτογραφία: Credits x - CRUZ AZUL @CruzAzul

Διεθνή

Τον «παρέλασαν» από το Big-4, αλλά τελικά μένει στην ομάδα του!

02.08.24 | 09:38

Δεν πάει πολύς καιρός, που το όνομα του Ουριέλ Αντούνα, «ταξίδεψε» από το Μεξικό στην Ελλάδα πολλές φορές.

Ο 27χρονος Μεξικανός διεθνής δεξιός εξτρέμ έφτασε κατά τους συμπατριώτες του πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό (οι «πράσινοι» βέβαια το διέψευσαν), εξίσου πλησίασε στην ΑΕΚ, ενώ φέρεται να απασχόλησε και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ.

Τελικά δεν πήγε πουθενά και μένει στην Κρους Αζούλ, τουλάχιστον, μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε κανείς δεν ξέρει, μπορεί και να… τον ξαναδούμε!

«Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα αποχωρήσει από την Κρουζ Αζούλ, τουλάχιστον για το τρέχον εξάμηνο. Η ομάδα θα συνεχίσει να… απολαμβάνει τις υπηρεσίες του» αναφέρει το TUDN και ο δημοσιογράφος Αντριάν Εσπάρσα εξηγεί το γιατί στο πρόγραμμα του καναλιού «Insiders».

«Για τον Ουριέλ είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσει το όνειρο της επιστροφής στην Ευρώπη. Θα μείνει στην ομάδα του, αλλά μετά έξι μήνες θα του μένει μόνο ένας χρόνος ακόμη στο συμβόλαιό του.

Θα μείνει αυτό το εξάμηνο στην Κρουζ Αζούλ», αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα καλύπτει το ρεπορτάζ του μεξικανικού συλλόγου.

Ανέφερε επίσης ότι ο Αντούνα βρέθηκε πολύ κοντά «στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ωστόσο η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον Δεκέμβριο τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν για τον Αντούνα.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι διαφορετική, είναι πιο περίπλοκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ουριέλ Αντούνα δεν μπορεί να φύγει» πρόσθεσε ο Εσπάρσα.