Xανιά, Πάτρικ Στεπίνσκι Credits: ΠΑΕ Χανιά / Chania FC (Facebook)

Superleague 2

Χανιά: Ανακοινώθηκε ο Πάτρικ Στεπίνσκι

02.08.24 | 11:12

Παίκτης των Χανίων και με τη… βούλα έγινε ο Πάτρικ Στεπίνσκι, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του monobala.gr.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έλευση του 29χρονου Πολωνού στόπερ, που έχει θητεία σε σημαντικές ομάδες της πατρίδας του, όπως Ρουχ Χορζόφ και Βίτζεβ Λοτζ. Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Πολωνού αμυντικού, Πάτρικ Στεπίνσκι.
Γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου 1995 στο Λοτζ της Πολωνίας, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ επίσης μπορεί να καλύψει και τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία και περισσότερες από 130 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, ενώ έχει χρηστεί διεθνής με την Εθνική Πολωνίας κάτω των 20 ετών.
Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΣΜΣ Λοτζ, ενώ το 2011, σε ηλικία 16 ετών, πήρε μεταγραφή για την Βίντζεφ Λοτζ όπου αγωνίστηκε τρεις σεζόν, έχοντας 49 συμμετοχές. Το 2014 μετακόμισε στην Βίσλα Πλοτσκ στην οποία αγωνίστηκε 4,5 σεζόν, με 112 εμφανίσεις, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Ακολούθησε η Βάρτα Πόζναν όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο έχοντας 7 συμμετοχές.
Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Βίντζεφ Λοτζ όπου έμεινε για ακόμη τριάμισι χρόνια. Συνολικά και στις δυο θητείες του στην Βίντζεφ κατέγραψε 132 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και 11 ασίστ. Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Ρουχ Χόρζοφ έχοντας 13 εμφανίσεις.
Συνολικά στη καριέρα του έχει 264 συμμετοχές, πέντε γκολ και 14 ασίστ.
Καλωσορίζουμε τον Πάτρικ στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον σύλλογο και θα μπορέσω να παίξω σε μια ομάδα που βρίσκεται σ’ ένα τόσο όμορφο μέρος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να προχωρήσει σε ένα υψηλότερο πρωτάθλημα και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα το πετύχουμε».