Απόλλων Καλαμαριάς, Χρήστος Καλούσης, Βασίλης Αλτιντζής Credits; Μ.Γ.Σ.Κ. "Ο Απόλλων" (Facebook)

Γ' Εθνική

Απόλλων Καλαμαριάς: Eπίσημα «κοκκινόμαυροι» Αλτιντζής και Καλούσης

02.08.24 | 11:53

Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ του monobala.gr για την ένταξη τόσο του Βασίλη Αλτιντζή όσο και του Χρήστου Καλούση στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι «κοκκινόμαυροι» ανακοίνωσαν την έλευση του 22χρονου εξτρέμ, που πήρε πρωτάθλημα πέρυσι με την Καβάλα και έχει παίξει σε ΑΕΠ Κοζάνης, Νίκη Βόλου, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ΑΟ Καρδίας, Κ19 Άρη και Κ17 ΠΑΟΚ, αλλά και του 26χρονου Λαρισαίου στόπερ, με θητεία σε Σπάρτη, Κ20 ΑΕΛ, Απόλλωνα Λάρισας και εσχάτως Κόρινθο.

Άμεσα αναμένονται νέες ανακοινώσεις μεταγραφών, με τους Νιαζίφογλου, Καλαϊτζή, Λαμάι, Τσεκρέζι να παραμένουν μεταξύ άλλων προ των πυλών.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις:

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 22χρονου πλάγιου μέσου Βασίλειου Αλτιντζή !
Γεννημένος το 2002 ,έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ (Κ17), Άρη (Κ19), Νίκη Βόλου ,ΑΕΠ Κοζάνης και πέρσι στην ομάδα της Καβάλας.
Βασίλη, καλώς ήλθες στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

 

«Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Καλούση!
Ο Χρήστος, γεννημένος 14/1/1998, ξεκίνησε από την Κ 20 της Α.Ε.Λ. 2016-18,συνέχισε στην Σπάρτη, Απόλλωνα Λάρισας στη Super League2 και πέρσι αγωνίσθηκε στην ομάδα της Κορίνθου με 30 συμμετοχές,4 γκολ και μια ασίστ.
Χρήστο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!🔴✌️⚫️».